Espaguetis de carbassó amb pesto
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas amb Carla Zaplana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El carbassó és dels vegetals més baixos en calories i aporta gran quantitat de potassi. Aquesta és una recepta totalment vegetariana, apta per a persones que no poden prendre ni làctics, ni gluten, ni ous.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 8 carbassons
- 1 tomàquet pebrot
- 4 tomàquets secs
- 8 olives de Kalamata
- sal
- pebre
- SALSA DE PESTO
- 6 fulles d'alfàbrega
- un grapat d'espinacs frescos
- mig got de pinyons
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de llevat nutricional
- mitja cullerada de sal marina
- pebre vermell
- una llimona petita
- PARMESÀ D'AMETLLA
- una tassa d'ametlles crues
- 2 cullerades de llevat nutricional
- una cullerada d'all en pols
- mitja culleradeta de sal marina
PREPARACIÓ
- Fem la salsa pesto: posem tots els ingredients dins una batedora i ho triturem fins que aconseguim la textura desitjada. L'oli d'oliva i les espècies s'hi afegeixen, segons el gust de cadascú. Ho reservem.
- Tallem els carbassons a tires fines.
- En un bol barregem els espaguetis, amb el tomàquet pebrot tallat i la salsa pesto.
- Per preparar el parmesà d'ametlla: posem tots els ingredients en una batedora fins que aconseguim la textura que volem.
- Afegim el parmesà d'ametlla al bol amb la barreja dels espaguetis.