Crispetes aromatitzades

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El blat de moro és un cereal i com a tal conté hidrats de carboni complexes que aporten energia de llarga duració.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de blat de moro sec  

    2 g de pebre negre en gra  

    5 claus d'olor  

    4 grans d'all  

    10 g de romaní sec  

    Bitxo piri-piri  

    Romaní fresc  

    Oli OVE  

    Sal gruixuda  

     

PREPARACIÓ

  1. Aromatitzem la sal. En un tros de paper sulfurat hi posem 5 claus d'olor, 2 g de pebre negre en gra i una mica de bitxo piri-piri. Ho aixafem tot amb el cul del ganivet. Després hi afegim sal gruixuda, ho barregem tot i ho introduïm a dins d'un molinet.   
  2. Preparem les crispetes. En una cassola fonda tipus wok hi posem oli OVE, 4 grans d'all aixafats i una branca de romaní fresc. Ho escalfem perquè s'aromatitzi.  
  3. Un cop calent, hi afegim 250 g de blat de moro sec. Ho tapem i ho coem fins que hagin petat totes les crispetes.  
  4. En traiem la branca de romaní i els alls i salem les crispetes amb la nostra sal.  
Anar al contingut