Cachapa de formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El blat de moro és un cereal i, com a tal, conté hidrats de carboni complexos que aporten energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 panotxes cuites

    2 ous

    110 ml llet

    80 g farina precuita de blat de moro

    Mozzarella

    Mantega

    Pebre

    Sucre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Traiem els grans de blat de moro de dues panotxes cuites.
  2. Els posem a dins d'un bol, juntament amb dos ous, una cullerada de sucre, dues culleradetes de sal, la llet i 80 g de farina precuita de blat de moro. Ho turbinem, ho tapem i ho deixem reposar durant 10 minuts.
  3. Posem una mica de mantega en una paella. Quan s'hagi fos, hi aboquem un cullerot de la nostra massa i l'aplanem perquè ocupi tota la superfície. Passats uns cinc minuts, movem la paella per comprovar que ja es desenganxa del fons i tombem la cachapa com si fos una truita. Deixem que es faci de l'altra banda mentre tallem les rodelles de mozzarella, que haurem escorregut prèviament. Col·loquem unes rodelles a la meitat de la cachapa, la dobleguem sobre si mateixa, esperem que s'acabi de coure i ja la podem emplatar.
Anar al contingut