Batut de coco i papaia

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El coco és una fruita molt rica en greixos saturats. Per això, n'hem de fer un consum moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 240 ml aigua de coco

    75 g coco fresc

    75 g papaia

    20 g sucre morè

    Fulles de menta

    Pebre de Jamaica

PREPARACIÓ

  1. Agafem 75 g de coco fresc i l'aboquem a un vas americà. També hi afegim un raig d'aigua de coco, haurien de ser uns dos dits per sobre del coco. Quan ho tinguem tot, ho triturem durant 3 minuts.
  2. Afegim al vas americà la resta d'aigua de coco, 75 g de papaia, 20 g de sucre morè i unes voltes de pebre de Jamaica. I ho tornem a triturar de nou.
  3. Perquè ens quedi més líquid, ho colarem i ho premsarem per aprofitar el màxim de la fibra sobrant.
  4. Agafem la closca d'un coco i la fem servir de vas per ficar-hi el batut de coco i papaia. Hi afegim unes fulles de menta, unes voltes de pebre de Jamaica i ho acabem amb una canyeta.
Anar al contingut