Amanida de carbassó i pinyons

INGREDIENTS

  • 2 carbassons

    20 cirerols

    50 g de formatge parmesà

    100 g de pinyons

    6 tomàquets secs

    6 fulles d'alfàbrega

    8 cullerades de vinagre d'arròs o poma 

    100 ml d'oli d'oliva

    sal

PREPARACIÓ

  1. Posem els tomàquets secs a hidratar.
  2. Netegem bé els carbassons i els tallem a rodanxes molt fines amb una mandolina o un ganivet. Els anem col·locant en un plat.
  3. Tallem els cirerols transversalment i els col·loquem sobre els carbassons.
  4. Torreu els pinyons al forn o a la paella (sense oli) i els poseu sobre els carbassons i els tomaquets.
  5. Agafem els tomàquets secs hidratats i els eixuguem amb paper de cuina. Els tallem en trossos molt petits i els posem en un bol. Hi afegim un rajolí de vinagre d'arròs, un bon raig d'oli d'oliva, sal i una mica de pebre. Afegim una mica d'alfàbrega fresca.
  6. Aboquem la vinagreta sobre l'amanida i hi afegim unes làmines de parmesà.

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut