Amanida de carbassó i pinyons
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
2 carbassons
20 cirerols
50 g de formatge parmesà
100 g de pinyons
6 tomàquets secs
6 fulles d'alfàbrega
8 cullerades de vinagre d'arròs o poma
100 ml d'oli d'oliva
sal
PREPARACIÓ
- Posem els tomàquets secs a hidratar.
- Netegem bé els carbassons i els tallem a rodanxes molt fines amb una mandolina o un ganivet. Els anem col·locant en un plat.
- Tallem els cirerols transversalment i els col·loquem sobre els carbassons.
- Torreu els pinyons al forn o a la paella (sense oli) i els poseu sobre els carbassons i els tomaquets.
- Agafem els tomàquets secs hidratats i els eixuguem amb paper de cuina. Els tallem en trossos molt petits i els posem en un bol. Hi afegim un rajolí de vinagre d'arròs, un bon raig d'oli d'oliva, sal i una mica de pebre. Afegim una mica d'alfàbrega fresca.
- Aboquem la vinagreta sobre l'amanida i hi afegim unes làmines de parmesà.