"Cuines" viatja al delta de l'Ebre i cuinarà amb convidats especials
Aquest juliol serà molt refrescant i especial per als seguidors del "Cuines". El programa es desplaça fins al delta de l'Ebre per cuinar amb productes autòctons de la zona com l'anguila, els musclos, les ostres, l'arròs o el crestó
"Cuines" viatja al delta de l'Ebre i cuinarà amb convidats especials
A partir de dilluns, 2 de juliol

"Cuines" viatja al delta de l'Ebre i cuinarà amb convidats especials

Aquest juliol serà molt refrescant i especial per als seguidors del "Cuines". El programa es desplaça fins al delta de l'Ebre per cuinar amb productes autòctons de la zona com l'anguila, els musclos, les ostres, l'arròs o el crestó

Marc Ribas en un moment del rodatge al delta de l'Ebre
Marc Ribas en un moment del rodatge al delta de l'Ebre

En aquesta reserva de la biosfera i en l'entorn de dos espais únics com són una musclera i una barraca tradicional, a "Cuines" Marc Ribas prepararà receptes que combinaran la senzillesa amb la qualitat del producte.

I no ho farà sol, perquè en algunes ocasions ho farà acompanyat de grans xefs com Enric Hercé, xef del restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro; Iolanda Bustos, xef del restaurant La Calèndula, o Ladis Alcalà, xef del restaurant Mas Prades de Deltebre i guanyador del programa "Joc de cartes".

També hi haurà espai per a l'humor, perquè en Marc ensenyarà com es pot fer una recepta tan pròpia del delta de l'Ebre com l'allipebre d'anguila, amb els integrants del grup Quico el Cèlio, el Mut i el Noi de Ferreries.

En aquests programes, explicaran en detall com es cultiven els musclos i les ostres en una musclera, acompanyaran un mariscador a trobar tallarines o canyuts i visitaran les salines del Delta, on s'obté una de les sals més gurmet, la flor de sal.

Convidats especials

També hi haurà temps perquè Marc Ribas rebi convidats a la seva cuina, que l'ajudaran a preparar receptes senzilles i refrescants, que tothom es veurà amb cor de preparar aquest estiu.

Gemma Nierga, que està preparant un programa per a la tardor de TV3, tot i no ser una experta cuinera, ajudarà el Marc a fer un salmó fumat amb mongetes. Elisabeth Cortiles, que viatja per tot el món cada diumenge amb "Origen Catalunya" buscant les millors exportacions de productes del país, s'atrevirà a fer un suflé de xocolata. Laura Rosel, presentadora de l'èxit de la temporada dels dissabtes, "Preguntes freqüents", refrescarà amb la seva simpatia i una crema freda de cogombre. I l'home de les mil imitacions, Pep Plaza, farà riure amb tots els personatges que aniran desfilant mentre cuinaran, i descobriran la seva passió per la cuina, amb un "tataki de síndria.

Un programa tan musical com el "Cuines" no podia desaprofitar l'oportunitat d'aquests especials per acompanyar-se de grans músics i música en directe. Hi desfilaran el talent i la tendresa de Núria Graham, presentaran la jove Suu, que triomfa a les xarxes, l'aposta en solitari del divertit bateria d'Els Pets, Joan Reig, o el talent de Xarim Aresté. Amb ells, el Marc cuinarà plats com amanida de col, amanida russa, una bomba o uns refrescants polos de fruita.

Anar al contingut