"Las consecuencias"
"Las consecuencias"

Comença el rodatge de "Las consecuencias", una pel·lícula amb participació de TV3

"Las consecuencias", el llargmetratge dirigit i coescrit per Claudia Pinto, en què hi participa TV3, ha començat el rodatge al País Valencià i a les Canàries. La pel·lícula explica la reconstrucció de la relació entre una mare i la seva filla adolescent a través de la veritat

"Las consecuencias" és un drama psicològic explicat en clau de thriller, que narra la història d'un enigma familiar, emocional i, sobretot, íntim. El film mostra de quina manera un secret es pot enquistar en una estructura familiar i n'explora les conseqüències. Està narrada com si fos la història d'una visita en forma de teràpia, que farà despertar la por i la rancúnia, que serà capaç d'obrir ferides antigues i que també analitzarà fins a quin punt les persones són capaces de mentir per protegir aquells qui més estimen.

El segon llargmetratge de la directora Claudia Pinto, coescrit amb el guionista Eduardo Sánchez, està interpretat per Juana Acosta, Héctor Alterio, Alfredo Castro, Sonia Albarcha, Carme Elías i María Romanillos. El rodatge de la pel·lícula es farà fins a finals de juny a diferents localitzacions del País Valencià i de les illes Canàries. És una producció de Sin Rodeos Films, Las Consecuencias AIE i Els Vandervors, i amb la participació de TV3.

L'opera prima de Pinto, "La distància més llarga", també amb col·laboració de TV3, va ser reconeguda com la millor "opera prima" de ficció iberoamericana als Premis Platino 2015. La pel·lícula proposa el viatge de dos personatges que no es coneixen i que són en dos moments crucials de la seva vida, però que arribaran a un punt de trobada que els acabarà fent créixer tots dos. Pinto planteja un film sobre les segones oportunitats, la incomunicació personal i el perdó.

Sinopsi
La Fabiola (Juana Acosta) és una dona enèrgica i vitalista, però des que un terrible accident va sacsejar la seva vida, ara ja fa dos anys, està desequilibrada i inestable emocionalment. És per això que es veurà obligada a tornar a casa del seu pare, el César, un home amb qui va deixar de tenir contacte des que era una nena, i ho farà juntament amb la Gabi, la seva filla de 14 anys. Un cop allà es retrobarà, també, amb la Teresa, la seva mare.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció: Claudia Pinto
Guió: Claudia Pinto i Eduardo Sánchez
Intèrprets: Juana Acosta, Héctor Alterio, Alfredo Castro, Sonia Albarcha, Carme Elías i María Romanillos
Música: Vincent Barrière

 

Anar al contingut