"Isaac"
"Isaac"

Comença el rodatge de la pel·lícula "Isaac", amb la participació de TV3

El 21 de gener va arrencar el rodatge d'"Isaac", una pel·lícula amb participació de TV3, que escriuen i dirigeixen conjuntament els productors Ángeles Hernández i David Matamoros.

"Isaac" està basada en l'obra teatral d'Antonio Hernández Centeno "El día que nació Isaac", i és un drama ple d'humor i tendresa, en què dues parelles pactaran tenir un fill en un moment on tots quatre s'hauran d'enfrontar a les seves pròpies veritats. El rodatge d'"Isaac" s'està duent a terme aquests dies i continuarà durant el mes febrer entre Barcelona, Sant Pere de Ribes, Badalona i Mataró.

La pel·lícula està protagonitzada pels actors Pepe Ocio ("Tiempo después", "El reino"), Iván Sánchez ("Hispania", "La reina del sud"), Erika Bleda ("La llamada", "La casa de papel"), María Ribera ("Les distàncies", "Brava"), Teresa Manresa ("La piel que habito", "La vida comença avui") i Albert Pérez ("Durante la tormenta", "La sombra de la ley"), entre d'altres.

L'equip tècnic, majoritàriament femení, està format per Gina Ferrer a la direcció de fotografia, Adela Batiste com a ajudant de direcció, Elena Ruiz a muntatge, Laia Gómez com a directora de producció, Imma Capell a maquillatge i perruqueria, Marian Varela a vestuari, Toni Castells, Laura Agustí i Albert Ubach a la direcció d'art, i Agost Alustiza a l'equip de so. A més, la prestigiosa dissenyadora de moda Inmaculada García vesteix les actrius principals, i el xef Óscar Vázquez (Gastro Taquería Mexicana) s'encarrega dels plats que apareixen en pantalla. "Isaac" està produïda per Zentropa Spain i Mister Miyagi i compta amb la participació de TV3, l'ICAA i l'ICEC.

Sinopsi
La pel·lícula narra la història del Nacho i el Denis, dos amics que després d'estar separats durant 16 anys tornen a trobar-se en una festa. Tots dos reprendran l'amistat fins al punt en què Denis confessarà al seu vell amic que no pot tenir fills amb la seva dona, la Carmen. El Nacho farà una proposta en què es veurà involucrada la seva esposa, la Marta. Les dues parelles s'aniran enllaçant cada vegada més, a mesura que passin temps junts, i la fidelitat i la lleialtat es posaran a prova.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció: David Matamoros, Ángeles Hernández
Guió: Antonio Hernández Centeno
Producció: Zentropa Spain i Mister Miyagi i compta amb la participació de TV3, l'ICAA i l'ICEC.
Inrtèrprets: Pepe Ocio, Iván Sánchez, Erika Bleda, María Ribera, Teresa Manresa i Albert Pérez, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Gina Ferrer
 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut