Seguiment a TV3 i al 324

Cobertura especial per a les eleccions municipals i europees del 26M

Amb motiu de la campanya electoral, els mitjans de la CCMA faran una cobertura especial, amb els corresponents debats, per a les eleccions al Parlament Europeu i per a les municipals del 26 de maig

El debat dels candidats a l'Ajuntament de Barcelona

Dimarts, 21 de maig, a partir de les 22.00, TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat oferiran el debat de les eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona del diumenge 26 de maig, amb els set candidats i candidates de les formacions amb representació al consistori. Ariadna Oltra, periodista de Televisió de Catalunya, en serà la moderadora.

Hi han confirmat l'assistència Anna Saliente (CUP), Elsa Artadi (Junts per Catalunya), Ada Colau (En Comú Podem), Josep Bou (Partit Popular de Catalunya), Jaume Collboni (Partit dels Socialistes de Catalunya), Ernest Maragall (Esquerra Republicana) i Manuel Valls (Ciutadans).

El debat durarà dues hores i serà obert. Qualsevol dels participants podrà sotmetre a discussió el tema que cregui oportú quan s'incorpori al debat i rebatre les intervencions dels altres. En qualsevol cas, la moderadora garantirà, per a cada formació, que es parli de forma àmplia i amb igualtat de tots els temes.

Debat amb subtítols i amb llengua de signes catalana

TV3 emetrà el debat amb subtítols per a les persones sordes –tal com fa des del 2003- i també, a través del 3/24, amb llengua de signes catalana per a persones sordes signants.

Debat amb candidats a les eleccions europees

Xavi Coral va ser l'encarregat de moderar el debat amb els candidats a les eleccions europees del 26M.

Un debat, en el què la situació política de Catalunya va estar molt present i on els temes de la Unió Europea, van quedar en un segon pla.

Els debats de les municipals de Tarragona, Lleida i Girona, a "Més 3/24"

Aquests dies, a l'espai presentat i dirigit pel periodista Xavier Graset, hem pogut veure els debats amb els candidats de Tarragona, Lleida i Girona.

El debat de la ciutat de Girona amb la participació de Marta Madrenas, de Junts per Catalunya; Joaquim Ayats, d'ERC; Lluc Salellas, de Guanyem Girona; Sílvia Paneque, del PSC; Daniel Pamplona, de Ciutadans, i Concepció Veray, del PPC.

El debat de la ciutat de Lleida amb la participació de Fèlix Larrosa, del PSC; Toni Postius, de Junts per Catalunya Lleida; Ángeles Ribes, de Ciutadans; Miquel Pueyo, d'ERC; Rosa Peñafiel, de la CRIDA-CUP; Xavier Palau, del PP, i Sergi Talamonte, de Comú Lleida.

El debat de la ciutat de Tarragona amb la participació de Josep Fèlix Ballesteros, del PSC; Rubén Viñuales, de Ciutadans; Pau Ricomà, d'ERC; José Luís Martín, del Partit Popular de Catalunya; Dídac Nadal, de Junts per Tarragona; Laia Estrada, de la CUP, i Carla Aguilar, d'En Comú Podem, debatran les seves propostes en una data encara per confirmar.

 

Anar al contingut