LA BELLA OTERO

TV3 estrena "La bella Otero", una minisèrie protagonitzada per Natalia Verbeke

TV3 estrena "La bella Otero", una minisèrie de dos capítols protagonitzada per Natalia Verbeke al voltant de la vida de l'actriu i cantant Carolina Otero, una dona que va regnar als escenaris d'Europa i Amèrica.

"La Bella Otero" recupera la vida d'una dona increïble que va regnar als escenaris més importants d'Europa i Amèrica i que va omplir els teatres de llocs com Austràlia o Egipte. La cantant i actriu Carolina Otero, deessa de la "Belle Époque", va ser protagonista de múltiples aventures amb personatges de la noblesa i artistes del seu temps. Es va inventar els seus orígens i va viure envoltada en un misteri que va alimentar l'enveja dels seus rivals i el desig d'homes com el príncep de Gal·les, Leopold de Bèlgica, el tsar Nicolau II, el kàiser Guillem, Albert de Mònaco, Alfons XIII, Vanderbilt o Maurice Chevalier.

Producció: Televisió de Catalunya, Gestmusic Endemol, ICC, Zenit Television, Antena 3 Televisión, Televisión de Galicia i Rai Fiction.
Direcció: Jordi Frades
Guió: John Goldsmith
Director de fotografia: Georges Lechaptois
Música: Xavier Capellas
Intèrprets: Natalia Verbeke (Carolina), Giorgio Lupano (Raül), Matthieu Rozé (Ernest Jurgens) Paolo Gasparini (Vanderbilt), Rita Cortese (Berta), Mabel Rivera (Padrina Josefa), Pedro Alonso (Venancio Romero), Conrado San Martín (Raül a Niça), Montse Guallar (Elena) , Asunción Balaguer (Carolina a Niça), Jean Pierre Malignon (príncep Albert de Mònaco), Jaume Comas (Vignau), Ezequiel Díaz (Paco), Salo Pasik (Rei Nicolau de Montenegro), Osmar Nuñez (Gran Duc Nicolai) i Tito Gómez (príncep de Gal·les, rei Eduard VII)

Anar al contingut