46a edició

Les havaneres tornen a Calella de Palafrugell

TV3 emet la 46a edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Records i sons cubans d'aquells que van tornar a càrrec dels grups Els Cremats, Peix Fregit, Trio Arrels de Menorca, Arjau i L'Empordanet.

Aquest cap de setmana torna, en la seva 46a edició, la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell a TV3. La nit de dissabte portarà els records i els sons cubans d'aquells que van tornar i cada any se'ls recorda.

En el marc de La Cantada: Festival de Cançó i Havaneres de Calella de Palafrugell 2012, hi haurà diversos grups: Els Cremats (Palafrugell), Peix Fregit (Palafrugell), Trio Arrels de Menorca, Arjau (Palafrugell) i L'Empordanet (Palafrugell).

Cada grup tocarà quatre cançons, entre les quals destaquen "Follia", escrita per Josep Bastons i interpretada per Els Cremats; el bolero "Perles d'aigua", de L'Empordanet, o la rumba havanera "Aigua de mar", dels Peix Fregit. A més, i per acabar, tots els grups interpretaran junts dues peces: "La bella Lola" i "El meu avi".

Presentat per Fina Brunet i Albert Niell, és un festival organitzat per l'Ajuntament de Palafrugell, l'Associació de Veïns i Amics de Calella i l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la col·laboració de TV3, entre d'altres.
Anar al contingut