ACORD AMB AGBAR

Les campanades de Cap d'Any des de la Torre Agbar els tres anys vinents

TV3 i Aigües de Barcelona acorden la transmissió de les campanades de Cap d'Any des de la torre Agbar els tres anys vinents. Les de l'any passat, les primeres que TV3 va oferir des de l'emblemàtic edifici, van ser les més vistes a Catalunya.

Francesc Escribano, director de Televisió de Catalunya, i Àngel Simon, director general del grup Agbar, han firmat aquest matí un acord de col·laboració que permetrà a la cadena la transmissió de les campanades de Cap d'Any des de la torre Agbar durant els tres anys vinents.

En virtut d'aquest acord, els equips de TVC disposaran durant aquella nit d'un plató a les instal·lacions de la torre Agbar per donar la benvinguda al nou any des de l'emblemàtic edifici, una creació de Jean Nouvel que ja forma part de l'"sky line" de Barcelona.

En sintonia amb l'edifici, les campanades de TV3 de l'any passat, les primeres que la cadena va oferir des d'allà, van apostar per l'avantguarda i van oferir un espectacle de llum i so que trencava amb les transmissions clàssiques d'aquella nit.

La innovació va rebre el suport dels teleespectadors, i les de TV3 van ser les campanades més vistes a Catalunya, amb un seguiment de 827.000 espectadors i el 38,7% de quota de pantalla.
Anar al contingut