RECONEIXEMENT

La tv movie "Tempus Fugit" premiada a San Francisco i a Houston

La tv movie ha estat premiada al San Francisco International Film Festival i al WorldFest Houston 2005. En aquest mateix festival, també ha estat guardonada la sèrie d'animació "10+2".

La tv movie "Tempus fugit", coproduïda per TVC, Mallerich Films i Manga Films, ha estat guardonada amb el premi Golden Gate al millor llargmetratge per a televisió en la 48 edició del San Francisco International Film Festival, celebrat del 21 d'abril al 5 de maig. També ha obtingut el premi especial del jurat en la categoria de llargmetratges per a televisió al WorldFest Houston 2005 (38th Annual Houston International Film & Video Festival) celebrat del 22 d'abril a l'1 de maig. En aquest mateix festival, també ha estat guardonada la sèrie d'animació "10+2". Ha rebut el premi Remi de Plata en la categoria de produccions d'animació per a televisió.

Tempus fugit

"Tempus fugit", dirigida per Enric Folch, narra la història d'un modest rellotger a qui un peculiar individu del futur li anuncia la imminent fi del món. El rellotger intentarà posar-hi remei amb l'ajuda d'una noia del barri. Però, quan el seu veí, un fanàtic barcelonista, descobreix que el Barça serà apallissat una setmana després pel Real Madrid a la final de la Champions, preferirà que el món s'acabi abans de permetre-ho.

"Tempus fugit", amb un pressupost de 577.000 euros, va ser presentada al Festival Internacional de Sitges 2003 i TV3 la va emetre el 8 de gener: va obtenir una audiència de 372.000 espectadors.

Altres premis que ha rebut:

Meliès de Plata (a la millor pel·lícula europea del festival)
Fantastisk Film Festival, Lund, Suècia
Premi del públic, Fantastisk Film Festival, Lund, Suècia
Millor pel·lícula estrangera, Festival of Fantastic Films, Manchester, Anglaterra
Silver Scream Award (premi del públic),
Festival de Cinema Fantàstic d'Amsterdam, Holanda
2n lloc en el premi del públic, Fantasporto, Portugal
2n lloc en el premi del públic, Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror, Sant Sebastià
Nimfa d'Or al millor guió, Festival de TV de Montecarlo, Mònaco
Millor guió de telefilm, Guionistes Associats de Catalunya, Barcelona
Menció especial del jurat al Festival de Cinema de Ciència Ficció de Trieste (Itàlia) 2004
Nominada al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Puchon (Corea) 2004


10+2

"10+2" és una sèrie de dibuixos animats creada per Miquel Pujol. En aquest món els personatges protagonistes són els primers números naturals (del 0 al 9), conjuntament amb dos ratolins (el professor Aristòtil i el seu ajudant Infinit), d'aquí prové el nom de "10+2".

Es tracta d'una coproducció de Televisió de Catalunya, Infinit i Victory (Alemanya).

El programa "10+2" havia guanyat el Platinum Award en la categoria de produccions d'animació per a televisió en l'edició del 2002 del mateix festival que ara l'ha tornat a premiar, el WorldFest de Houston.
Anar al contingut