Més sèries

El canal 300 canvia d'horari

A conseqüència de l'arrencada del nou Canal Super3, el canal 300 tindrà un nou horari: cada dia començarà a les 9 del vespre i s'acabarà a les 6 del matí.

La programació mantindrà les nits temàtiques com a eix principal de la graella (anys vuitanta, intriga, vida quotidiana, humor i cinema) i també mantindrà l'horari de les principals sèries, com "El cor de la ciutat".

El 300 començarà a les nou del vespre amb una sèrie familiar

De les 21 a les 21.30, i de dilluns a divendres, el canal 300 emetrà la sèrie familiar "Turc per principiants". Una sèrie europea, actual i atrevida. En to de comèdia dramàtica, afronta la trobada dels diferents costums de dues famílies: una d'alemanya i una de turca. La sèrie ha estat molt premiada en diferents festivals europeus (Monte-Carlo TV Festival i Gran Premi d'Itàlia, entre d'altres).

En 52 episodis de 30 minuts la sèrie, produïda al 2006, explica la vida de la Lena, una noia de 16 anys que es trasbalsa quan la seva mare, la Doris, s'enamora d'en Metin, un metge forense turc que treballa per al Departament d'investigació criminal de la policia alemanya. Decideixen anar a viure junts i crear una nova gran família. Cadascun aporta a la nova família dos fills d'edats adolescents. Les diferències culturals entre ells surten aviat i creen una divertida i àcida comèdia de situació en què el dia a dia dels joves origina un gran nombre de situacions xocants.
Anar al contingut