Xavi Ciurans amb Macaco i David Ros, al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3 a la carta, "Zona zàping" comptarà amb la participació de Xavi Ciurans, del grup de La Garriga Gertrudis, que presentarà un avançament del seu nou disc, el tema "M'agrada", en el que col·laboren Macaco i David Ros, i que il·lustra el Top 1 amb les millors imatges enviades pels espectadors.

El primer programa de primavera se centrarà en el Clàssic de diumenge, que va guanyar el Barça en els últims minuts del partit. Una victòria que deixa els blaugranes amb 12 punts d'avantatge sobre el Real Madrid, i amb tot de cara per tornar a guanyar la lliga 4 anys després. Es viurà l'emoció del partit, els gols, les polèmiques i, sobretot, les reaccions de la premsa madrilenya i de les xarxes en general. 

També es podrà veure com el Rayo Vallecano va fallar dos penals contra el Girona en menys d'un minut, un gol de porteria a porteria a Xile, un àrbitre que fa falta sobre un jugador, i un marcatge de bàsquet que fa recordar l'"affaire" entre Michel i Valderrama fa més de 30 anys. 

Continua la col·laboració de l'streamer Pol Gise amb el seu particular i surrealista punt de vista sobre els temes més insospitats. Aquesta setmana aprofitarà l'arribada de la primavera per reivindicar els inconvenients dels al·lèrgics al pol·len, com ell. 

Aquesta setmana al "Zàping del Daniel", Daniel Andechaga intentarà esbrinar què vol dir que la primavera "la sang altera", utilitzant imatges enviades pels espectadors, amb situacions típiques primaverals. 

Al "No te la fotis" s'ensenyaran les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa en una setmana de contrastos: mentre encara hi ha gent esquiant (i caient) a la neu, ja hi ha qui s'atreveix a anar a la platja arriscant-se a una remullada.  

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", aquesta setmana dedicada a la primavera. I també una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut