"Valor afegit", Premi Serrat i Bonastre de Periodisme

"Valor afegit" ha estat guardonat amb el Premi Serrat i Bonastre de Periodisme que atorga el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya. El programa, dirigit i presentat per Albert Closas, amb la subdirecció de Pere Gaviria, ha estat reconegut "pel contingut dels seus reportatges i el manifest interès que tenen a mostrar el teixit industrial i tecnològic de Catalunya".

El lliurament del premi s'ha fet durant la Diada de l'Enginyer 2016, l'acte anual que organitza el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i durant el qual, a més del Serrat i Bonastre, s'entreguen els premis Creativitat i Beques, Reconeixement Acadèmic, Trajectòria Professional i Millor Pràctica Empresarial. El Serrat i Bonastre de Periodisme s'anomena així en record de qui va ser un dels primers divulgadors de l'enginyeria a Catalunya.

"Valor afegit", el programa socioeconòmic més veterà de Catalunya i de l'estat espanyol, aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum. Així mateix, segueix de ben a prop les empreses per tal de donar la visibilitat i el reconeixement que es mereix el sector productiu que crea llocs de treball i genera riquesa al país.

tv3.cat/valorafegit
facebook.com/valorafegitTV3
@valorafegitTV3

Anar al contingut