Trias creu que la prioritat a Barcelona és la creació de llocs de treball i no els Jocs d'Hivern

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, també s'ha mostrat "sorprès" que l'Àrea Metropolitana de Barcelona no l'hagi de presidir necessàriament l'alcalde de la capital catalana

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat en declaracions al programa El secret, de Catalunya Ràdio que si és elegit alcalde de la ciutat treballarà per crear ocupació i oferir serveis socials: "Crec que l'alcalde de Barcelona, el senyor Hereu, el partit socialista, avui dia, prioritzen equivocadament.(...). Crec que les obsessions d'un alcade són unes altres. Per exemple, avui, quina és l'obsessió que hauria de tenir un alcalde? Que la gent tingui feina. No té sentit i la gent queda desconcertada quan amb una situació econòmica com la que tenim tu surts a explicar que farem uns Jocs Olímpics d'Hivern. Jo crec que la gent, d'entrada, queda desconcertada, sobretot perquè la prioritat amb la despesa avui no és organitzar uns Jocs Olímpics d'Hivern sinó que és que tenim el problema d'una crisi: tenim 105.000 aturats a la ciutat de Barcelona. Mai havíem tingut aquesta xifra".

Xavier Trias també ha afirmat que és una frivolitat que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, hagi anunciat tot sol la candidatura olímpica de Barcelona. Ha assegurat que ell hauria treballat durant mesos per buscar el màxim suport a la candidatura i hauria estudiat també de quina manera es faria.

D'altra banda, s'ha mostrat "sorprès" que l'Àrea Metropolitana de Barcelona no l'hagi de presidir necessàriament l'alcalde de la capital catalana. Xavier Trias ha subratllat que aquesta àrea sobretot és "una eina de lideratge i de gestió de serveis que afecta la ciutat de Barcelona i les ciutats del voltant" i en aquest sentit sosté que el lideratge l'ha de portar l'alcalde de Barcelona.

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona s'ha mostrat convençut que guanyarà les pròximes eleccions municipals: "N'estic convençut. Fa sis anys que estudio per alcalde i crec que ara ha arribat el moment de guanyar a l'Ajuntament de Barcelona. Crec que ho tenim bé, no hem d'estar eufòrics. La veritat és que les enquestes ens van bé, però no hi ha d'haver eufòries. Hem de continuar treballant, però estic convençut que si continuem treballant com ho estem fent ara amb seriositat i amb un bon equip guanyarem les eleccions". Trias ha afegit que si guanyen governaran, si poden, en minoria.

www.catradio.cat

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut