DISSABTE I DIUMENGE

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira" 

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà el començament del Mundial de Motociclisme, amb la transmissió del GP de Qatar, així com la transmissió del Girona-Osasuna. 

Dissabte 9 de març (de 16.00 a 0.00) 

El programa començarà fent un seguiment de les semifinals de la copa d'hoquei patins, amb Montse Mir d'enviada especial a Calafell i Xevi Soler seguirà el Cadis-Atlètic de Madrid de la Primera Divisió. 

A partir de les 17.00 faran la transmissió de la Cursa esprint del GP de Qatar, amb Damià Aguilar, enviat especial al Circuit de Losail, i els comentaris de Sara Sánchez. 

I a les 18.00 serà el torn del Gran Premi de l'Aràbia Saudita de F1 amb Oriol Rodríguez. Amb Albert Fàbrega analitzaran com hagi anat la prova. 

A les 18.30 començarà la transmissió del Joventut-Manresa de la lliga ACB, amb Ernest Macià i els comentaris de Carme Lluveras. 

Des de les 21.00 es podrà seguir la transmissió del Girona-Osasuna, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol, Pere Escobar i Susi Sala i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech. També s'emetrà "El tercer temps" del partit amb les reaccions dels protagonistes. Francesc Ripoll serà al Barça-Palma de la lliga de futbol sala i també seguiran l'UCAM Múrcia-Girona de la lliga ACB amb Oriol Rodríguez. 

 

Diumenge 10 de març (de 16.00 a 23.00) 

Començaran el programa explicant com hagi anat la Marató de Barcelona a "Xip groc",  amb Pere Bosch. 

Eudald Serra i Toni Murciano analitzaran com hagi anat la jornada al 6 Nacions de rugbi. Es podrà seguir el partit d'anada dels quarts de finals de l'European Cup femenina d'handbol entre el Granollers-Gran Canaria, amb Sergi Camps i els comentaris de Martina López. 

A les 18.00 començarà una nova temporada de l'Univers MotoGP, amb la transmissió del GP de Qatar de Moto GP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez. 

A les 18.30 també estaran pendents del Reial Madrid-Celta, amb Pere Escobar i els comentaris de Marc Mayola; i del Baskonia-Barça, de la lliga ACB, amb Ernest Macià. I  

Xevi Soler serà a l'Uni Girona-Perfumerias Avenida de Salamanca. 

A les 20.00 faran la transmissió de la final de la copa d'hoquei patins, amb Montse Mir i els comentaris d'Octavi Tarrés. 

I no faltarà la secció d'humor els "Minuts Escombraria" amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Sergi Camps i Ernest Macià. 

 

En digital... 

A les 21.00 es podrà seguir al web i a l'app de Catalunya Ràdio, la transmissió de l'Alcorcón-Espanyol, amb Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i les dades de Sergi Camps. 

catradio.cat/totgira 
instagram.com/totgira 
facebook.com/totgira 
twitter.com/totgira 

Anar al contingut