Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, en dues edicions, a les 16.00 i a les 21.00, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la transmissió dels partit del Girona i l'Espanyol

Dissabte 3 de febrer (de 16.00 a 17.30 i de 21.00 a 0.00)

El programa arrencarà amb la prèvia del derbi madrileny que es jugarà diumenge al Santiago Bernabéu. Lluís Canut a l'"Snack Barça" prendrà el pols a l'actualitat blaugrana i ho complementaran amb una trucada a Pichi Alonso. També faran la prèvia de l'Espanyol-Llevant de diumenge. És un partit vital per als de Ramis, que reben un rival directe en la lluita per l'ascens.

Sergi Camps serà al Barça-Bidasoa de la Lliga Asobal d'handbol, competició que es reprèn després de l'aturada per l'Europeu i Ernest Macià anirà al partit entre la Penya i el Palència de la Lliga ACB de bàsquet.

A les 17.30 agafarà el relleu "La TdT" per fer la transmissió de l'Alabès-Barça.

I a les 21.00, el programa començarà la transmissió del Girona-Reial Societat, des de Montilivi, amb l'equip habitual, encapçalat per Eduard Solà. Els de Míchel busquen una nova victòria per mantenir la lluita amb el Reial Madrid al capdavant de la classificació de Primera.

Diumenge 4 de febrer (de 16.00 a 23.00)

El "Tot gira" posarà l'atenció en quatre escenaris amb esport en directe. Un serà el Barça-Sporting de Huelva de la Lliga femenina de futbol. El partit començarà a les 18.00 i el seguiran amb Pere Escobar, Marta Cubí i Bernat Balboa. El segon escenari serà l'Espanyol-Llevant de Segona Divisió, un partit vital per als blanc-i-blaus davant d'un rival directe. Començarà a les 18.30 i en faran la transmissió amb Sergi Andreu, Dani Ballart i Maria Guixà. El tercer escenari serà el bàsquet, amb Ernest Macià al Palau Blaugrana per seguir el Barça València i Xevi Soler estarà pendent del Granada-Manresa. Tots dos partits estan programats per a les 18.30. Finalment, el darrer escenari serà el derbi madrileny del Santiago Bernabéu que enfrontarà el Real Madrid amb l'Atlètic de Madrid. El partit començarà a les 21.00 i el transmetran Pere Escobar i Marc Mayola.

Analitzaran el que hagi passat al Girona-Reial Societat que es jugarà el dia abans, amb Mireia Vera i Jordi Grau Ramió dins l'espai "El VART". A partir de les 17.00, la tertúlia del Barça entrarà també a "El VAR" per focalitzar-se en la ressaca de l'Alabès-Barça i fer-ho acompanyats de Carles Fité, Laia Cervelló i Francesc Latorre.

També hi haurà espai per al rugbi, en conversa amb Eudald Serra i Toni Murciano que abordaran la nova edició del trofeu 6 Nacions que haurà començat el divendres. Amb Damià Aguilar seguiran el Trial del Palau Sant Jordi, la primera prova del calendari indoor i no faltarà l'humor amb "Els minuts escombraria".

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut