David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà el dissabte i diumenge, a les 16.00. El més destacat serà la transmissió de les semifinals (i possible final) de la lliga europea d'hoquei patins i de la copa del rei d'handbol

Dissabte 6 de maig (de 16.00 a 21.00)

Començaran el programa seguint la semifinal de la lliga europea femenina d'hoquei patins entre el Barça i el Porto, amb Montse Mir i els comentaris de l'ex porter del Barça, Octavi Tarrés.

Xevi Soler informarà de la primera etapa del Giro d'Itàlia. Pere Escobar seguirà el partit entre la Reial Societat i el Barça de la lliga femenina de futbol.

Damià Aguilar serà a la prova del Mundial de Superbikes que es fa al Circuit de Barcelona-Catalunya. I Sergi Camps seguirà la semifinal de la Copa del Rei d'handbol amb la presència del Barça.

Ernest Macià seguirà el Saragossa-Joventut de la lliga ACB de bàsquet i Joel Gadea seguirà l'Eldense-Barça Atlètic de la primera RFEF. I Albert Fàbrega portarà l'última hora del Gran Premi de Miami de F1.

Diumenge, 7 de maig (de 16.00 a 21.00)

De 14.00 a 16.00, pel web i l'app de Catalunya Ràdio, faran la transmissió de la final de la Lliga europea femenina d'hoquei patins, en cas que hi arribi el Manlleu o el Vila-sana, amb Montse Mir i els comentaris de Guillem Pérez. També faran la transmissió del GP d'Espanya de Motociclisme amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sanchez.

A les 16.00 començarà el Barça-Sporting de Huelva, en què si les blaugranes guanyen es proclamaran campiones de Lliga, amb Pere Escobar, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Mireia Vera.

A les 18.30 serà el torn del partit de Primera entre l'Espanyol i el Getafe, amb Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Sara Giménez, Dani Ballart i Marc Mayola.

Ernest Macià seguirà el Betis-Barça i Xevi Soler l'Unicaja-Joventut de Badalona de la Lliga ACB.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut