David Clupés
Dissabte, diumenge i dilluns

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà el dissabte, a partir de les 14.55 i després, a les 16.00; diumenge, a les 14.00 i dilluns, a les 20.45. El més destacat serà la transmissió del Barça-Sporting de Huelva, en què el Barça femení es pot proclamar campió de Lliga si guanya el partit, i el Sevilla-Girona i l'Espanyol-Getafe, partit clau per la salvació del conjunt català

Dissabte, 29 d'abril (de 14.55 a 15.30 plataformes digitals)

A les plataformes digitals faran la transmissió de la cursa esprint del GP d'Espanya de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Chus Sánchez i la presentació de Sergi Camps.

Dissabte 29 d'abril (de 16.00 a 20.00)

Començaran el programa seguint la semifinal de la Lliga Europea femenina d'hoquei patins entre el Benfica i el Vila-sana amb Montse Mir. 

Damià Aguilar explicarà com hagi anat la cursa esprint del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme des del Circuit de Jerez i Oriol Rodriguez seguirà la cursa esprint del GP de l'Azerbadjan de F1.

Joel Gadea serà al partit Llevant Les Planes-Athletic, de la Lliga femenina de futbol i Pere Escobar, amb els comentaris de Marc Mayola, seguirà el Reial Madrid-Almeria, de la Lliga masculina de futbol.

Xevi Soler i Carme Lluveras, seran al Perfumerias Avenida de Salamanca-Barça Santfeliuenc, partit de tornada de les semifinals de la Lliga femenina de bàsquet, en què les blaugranes han de remuntar set punts per ser a la final.

Isaac Vilalta serà a Sant Cugat per seguir la ReVolta, la prova femenina de la Volta i Maria Guixà estarà pendent del Terrassa-Apollon, partit de tornada de la Copa Challenger de waterpolo on els egarencs han de remuntar un gol per guanyar el títol.

No faltaran seccions com "Gol Kubala", amb Sergi Camps; "La Rosca", amb Sergi Andreu, "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí i "Xip Groc", amb Pere Bosch.

I l'humor al programa el posaran amb "Els minuts escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Ernest Macià i Sergi Camps.

Diumenge, 30 d'abril (de 14.00 a 21.00)

De 14.00 a 16.00, pel web i l'app de Catalunya Ràdio, faran la transmissió de la final de la Lliga europea femenina d'hoquei patins, en cas que hi arribi el Manlleu o el Vila-sana, amb Montse Mir i els comentaris de Guillem Pérez. També faran la transmissió del GP d'Espanya de Motociclisme amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sanchez.

A les 16.00 començarà el Barça-Sporting de Huelva, en què si les blaugranes guanyen es proclamaran campiones de Lliga, amb Pere Escobar, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Mireia Vera.

A les 18.30 serà el torna del partit de Primera entre l'Espanyol i el Getafe, amb Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Sara Giménez, Dani Ballart i Marc Mayola.

Ernest Macià seguirà el Betis-Barça i Xevi Soler l'Unicaja-Joventut de Badalona de la Lliga ACB.

Dilluns, 1 de maig (de 20.45 a 23.00)

El "Tot gira" farà la transmissió del partit entre el Sevilla i el Girona, amb Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol, Carles Domènec i Susi Sala.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut