Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

Cap de setmana d'handbol, a Esport3

Quan falten set jornades perquè s'acabi la lliga, el Barça visita aquest dissabte, a les 19.00, la pista de l'Anaitasuna en un partit que ha de servir a l'equip blaugrana per acostar-se una mica més al títol de lliga. L'entrenador del Barça, Antonio Carlos Ortega, pot recuperar per aquest partit el brasiler Thiagus Petrus, lesionat des del preolímpic de Granollers, i s'emporta tots els jugadors disponibles del primer equip amb l'objectiu, a més de sumar els dos punts, de mantenir el nivell competitiu pensant en l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra el PSG.

No serà un desplaçament fàcil per a l'equip blaugrana, ja que fins ara només dos equips, Logronyo i Bidasoa, han pogut guanyar a la pista navarresa. A la primera volta el Barça va derrotar contundentment l'Anaitasuna per un clar 45-26 i, tot i que sempre ha guanyat en aquesta pista, fa dues temporades només ho va fer per un gol.

Els comentaris de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de l'excapità del Barça d'handbol, Víctor Tomàs.

L'altre gran partit de la jornada, i que també emetrà Esport3 en directe, és el que jugaran diumenge, a les 13.00, el Fraikin BM Granollers i el Bidasoa d'Irún al Palau d'Esports de la capital vallesana. Per a l'equip català pot ser l'última oportunitat de lluitar per la segona plaça de la lliga, la que dona accés directe a les competicions europees, ja que actualment Bidasoa és qui ocupa aquest segon lloc i li treu tres punts al Granollers, tercer classificat. La victòria, doncs, sembla imprescindible per al Granollers per retallar a un sol punt la diferència quan encara en quedarien dotze per disputar-se fins que s'acabi la lliga.

El Fraikin BM Granollers porta nou jornades de lliga sense perdre i, a la primera volta, va ser l'únic equip que va poder guanyar el Bidasoa (el Barça només va poder empatar). Al Palau, la visita de l'equip guipuscoà se li ha travessat al Granollers els últims anys, a qui no guanya des de fa tres temporades. Serà un partit especial per al pivot xilè del Bidasoa, Esteban Salinas, que tornarà a jugar a Granollers després de deixar l'equip vallesà l'estiu passat, tancant una etapa de tres temporades defensant la samarreta granollerina.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de l'excapità del Granollers, Marc Garcia.

El partit de la Lliga de futbol sala entre el Manzanares i el Barça, a Esport3

Després de la victòria al derbi català, el Barça torna a defensar el liderat de la lliga a la pista del Quesos Hidalgo Manzanares diumenge, a les 17.00. Els jugadors del filial seran altre cop protagonistes d'un equip blaugrana amb la infermeria plena. Velasco no pot recuperar cap de les sis baixes: Sergio González, Alex Yepes, Ferrao, Sergio Lozano, Adolfo i Ferrao que segueixen lesionats. El Manzanares es manté setè en zona play off. Els de Juanlu Alonso són un dels pocs equips que han guanyat aquesta temporada al Barça i ho van fer al Palau a la primera volta traient petroli també de les nombroses absències dels culers. Passi el que passi, el Barça continuarà líder. Ara mateix té un avantatge de cinc punts sobre ElPozo i sis sobre el Jaén, els seus immediats perseguidors que a més aquest cap de setmana s'enfronten entre ells.

Els comentaris seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia.

El partit d'hoquei patins entre el Reus i el Liceo, aquest dissabte, a Esport3 i 3Cat

Demà, a les 16.55, Esport3 i la plataforma 3Cat emetrà el partit estrella de la 23a jornada de la Parlem OK Lliga, entre el cinquè i el tercer classificat. Dos grans de l'OK Lliga es veuen les cares al Palau d'Esports. El Reus, cinquè classificat amb 33 punts, busca una nova victòria de prestigi amb l'objectiu d'acabar la fase regular entre els quatre primers classificats i així tenir el factor pista per als play off. Tot i perdre en l'última jornada contra el Sant Just (3-0), els reusencs han guanyat els tres últims partits jugats a casa. El Liceo, de la seva banda, és tercer amb 41 punts i suma set victòries consecutives. L'última, contra el Barça (3-1) i que va suposar trencar la ratxa de 55 partits imbatuts en lliga dels blaugranes. A la primera volta, el Reus ja va guanyar a Riazor (1-2).

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador masculí Jordi Camps.

"Esport club" especial cap de setmana, a Esport3

Tant dissabte com diumenge, a les 23.00, s'emetran dues edicions de l"'Esport Club", que conduiran Agustí Alavés i Jordi Sunyer. Tot i que dissabte no perdran de vista el que passi a la final de Copa entre l'Athletic Club i el Mallorca, i que diumenge oferiran el resum i les opinions dels protagonistes de l'Espanyol- Albacete de Segona Divisió, també se centraran en veure tots els gols de la jornada internacional i a analitzar com es presenta la recta final de la temporada a les principals lligues europees. A plató els acompanyaran Marc Mayola i Bojan Krkic.

El partit de Primera Federació entre el Barça Atlètic i l'Arenteiro, a Esport3

Diumenge, a les 19.00, Esport3 emetrà el partit de la Primera Federació entre el Barça Atlètic i l'Arenteiro. La fantàstica dinàmica de l'equip de Rafa Márquez, que acumula onze jornades sense conèixer la derrota i ha guanyat els últims quatre partits, fa que només estigui a un punt de liderat, i per tant, de l'ascens directe, que ara ocupa el Deportivo. Sense lliga a Primera, Márquez podrà comptar amb els jugadors que estan en dinàmica de primer equip. Al davant, un Arenteiro que és la revelació de la temporada, setè classificat, fortíssim al seu camp, és el tercer millor local), però que només ha sumat 15 punts com a visitant dels 44 que acumula.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica serà de Jofre Mateu.

L'espectacular esportiu elèctric Audi e-tron GT i el Ford Focus, a "Espòiler"


Diumenge, a les 22.05, a "Espòiler", el programa de motor d'Esport3 es podran descobrir les prestacions de l'espectacular Audi e-tron GT, un cotxe totalment elèctric. També provaran el mític Ford Focus i faran una ruta per Barcelona amb Lamgorghini. Pel que fa a l'autocaravana explicaran tots els secrets de la McLouis MC4.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la transmissió del partit entre el Barça i el Reial Madrid, de la lliga ACB, i de l'Espanyol-Albacete, de la Segona Divisió de futbol, així com tota la prèvia del Catalunya-Paraguai femení de futbol i una entrevista a Marc Gasol abans de la retirada de la seva samarreta a Memphis.

 

Anar al contingut