Sirera demana respecte a la intimitat dels parlamentaris i estudia la possibilitat de querellar-se

El president del Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya es mostra partidari d'investigar a fons la relació entre el "cas Millet" i els partits polítics

El president del Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, ha demanat que es respecti la intimitat dels parlamentaris després que el diari Avui publica avui una fotografia d'un missatge de mòbil que ell mateix va enviar ahir durant la celebració del Debat de Política General que deia literalment: "Aquest partit és una merda". En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Sirera ha manifestat: "No podem convertir el Parlament en un Gran Hermano ni cada lloc de treball dels ciutadans en Gran Hermano i, per tant, aquest matí donaré instruccions als advocats perquè estudiïn la possibilitat de presentar una querella contra el diari Avui per la intromissió en la intimitat, en aquest cas, per relacionar correspondència a través d'un SMS".
Daniel Sirera ha afegit que el missatge parlava del fet que no s'hagués presentat a l'últim congrés del partit per presidir-lo. "I sap perfectament que, per mi, el Partit Popular no és cap merda, no? Forma part de la meva vida i, per tant, no puc renegar d'un partit, doncs, que estimo", ha declarat.
També en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Sirera ha reiterat el seu compromís amb el Partit Popular i amb la presidenta Alícia Sánchez-Camacho.
D'altra banda, i en relació amb el "cas Millet", el president del Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya s'ha mostrat partidari d'investigar a fons la relació entre el "cas Millet" i els partits polítics, inclòs el PPC.

Anar al contingut