Laura Bertran
Laura Bertran

Laura Bertran, nova delegada de 3Cat a Perpinyà

3Cat referma amb aquest nomenament la voluntat de ser present als territoris de parla catalana

3Cat reobrirà la delegació de Perpinyà el proper mes de febrer i ho farà amb Laura Bertran com a nova delegada. Amb aquest nou pas, 3Cat es referma en la seva voluntat de ser present en els territoris de parla catalana.  

Bertran és nascuda a Perpinyà i és llicenciada en llengua catalana per la Universitat de Perpinyà. Durant 20 anys ha treballat de periodista en diversos mitjans catalans i ha estat la veu de ràdio Arrels, l'emissora generalista més veterana de la Catalunya Nord que contribueix a promoure la consciència catalana entre la població nord-catalana, tot fomentant l'ús de la llengua.  

La delegació de Perpinyà servirà per connectar el territori amb els continguts i valors de 3Cat; per tenir més capacitat de teixir xarxa de col·laboradors i institucions de la Catalunya Nord i per informar de l'actualitat de primera mà. 

En aquesta última dècada sense una presència permanent a Perpinyà la cobertura informativa de la Catalunya Nord s'ha fet amb Sion Biurrun, Laia Claret i Kilian Soler de les redaccions de Catalunya Ràdio i TV3 a Girona. Els equips de Girona seguiran reforçant la nova delegació quan l'actualitat ho requereixi.   

Anar al contingut