L'art de la conversa en la robòtica, a "Hiperevolució: l'auge dels robots"

Demà, a les 23.00, s'emetrà el segon i últim episodi de la sèrie documental de la BBC "Hiperevolució: l'auge dels robots". El doctor Ben Garrod i la professora Danielle George investiguen l'evolució frenètica de la robòtica i intentaran valorar com aquest progrés pot afectar la humanitat. En aquest segon capítol, "Comunicació, sentits i aprenentatge", s'estudiarà l'art de la conversa en el món dels robots

El doctor Ben Garrod és biòleg evolutiu i la professora Danielle George és enginyera electrònica. Junts exploren si els robots, aquestes màquines construïdes per millorar la qualitat de vida de les persones, poden arribar algun dia a convertir-se en els seus rivals. Els dos presentadors investiguen fins on han arribat els robots i què podria passar si, com en algunes pel·lícules de ciència-ficció, aquestes màquines acaben desenvolupant consciència pròpia i intel·ligència emocional. Intentaran descobrir si l'auge dels robots suposarà un progrés per a la humanitat o acabarà amenaçat la supervivència de la raça humana.

Comunicació, sentits i aprenentatge (17 d'abril, a les 23.00)

La professora Danielle George i el doctor Ben Garrod investiguen si els robots seran algun dia els nostres amics, si els podem confiar la nostra vida i si arribaran mai a tenir consciència pròpia. En aquest segon episodi indagaran les arrels d'un component bàsic de qualsevol relació: l'art de la conversa.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut