Dimecres, a les 17.50

L'acte de presentació de la Volta Ciclista a Catalunya, a Esport3

Demà, 28 de febrer, Esport3 emetrà en directe a partir de les 17.50 l'acte de presentació de la Volta Ciclista a Catalunya, que es farà a les instal·lacions de l'INEFC, a Montjuïc

En el transcurs de l'acte es faran públics els recorreguts de la 103a edició de la Volta masculina, que es disputarà del 18 al 24 de març, i també els de la Volta femenina, que per primera vegada en la història serà una cursa per etapes. Es farà el cap de setmana del 7 al 9 de juny.

L'acte comptarà amb la presència de la vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà, la secretària general de l'esport i l'activitat física de la Generalitat, Anna Caula i  responsables dels ajuntaments i diputacions que col·laboren amb la Volta, així com el president de l'organització, Rubèn Peris.

Es lliuraran les medalles d'honor a cinc persones relacionades amb la història de la prova, es farà públic el cartell oficial de la Volta d'aquest any i, per acabar, es presentarà la banda sonora d'aquesta 103a edició de la Volta, triada pels votants d'iCat. Es tracta de la cançó "La bicicleta", de Sula & Cookah P amb Shala Beatz, cançó que servirà per il·lustrar la competició i també la seva campanya de comunicació prèvia, així com la de la Volta a Catalunya femenina.

esport3.cat

Anar al contingut