"Crims" torna aquest setembre amb el crim de la Guàrdia Urbana
"Crims" torna aquest setembre amb el crim de la Guàrdia Urbana

La versió de l'Albert, a "Crims"

Aquest dilluns 27 de setembre, a les 22.05, TV3 estrena el tercer capítol del cas de la Guàrdia Urbana de "Crims", la sèrie de "true crime" creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory i presentada i dirigida per Carles Porta, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir

Després de la declaració de la Rosa, l'Albert no es pot creure que la seva exnòvia l'hagi traït d'aquesta manera, i el culpi a ell de tot.

El crim de la Guàrdia Urbana (3): la versió de l'Albert

Ara és el torn de l'Albert, que explica que la nit dels fets la Rosa li va trucar a la nit i li va demanar ajuda, que estava molt nerviosa i gairebé no s'entenia el que deia. Però que li repetia que sisplau anés a casa seva. A les tres de la matinada hi va anar i, segons l'Albert, res va anar com havia explicat la Rosa a la seva declaració en seu judicial. La seva versió és totalment diferent.

És víctima de la manipulació de la Rosa, l'Albert?

I, després, es podrà recuperar el cas "Santaló"

El dilluns 9 de febrer del 2009 és un dilluns aparentment rutinari. A primera hora del matí la ciutat de Barcelona es prepara per començar la setmana amb un ambient fred d'hivern, però al carrer Santaló cantonada Travessera de Gràcia un home s'apropa per darrere a un altre i li dispara un tret al cap a boca de canó.

La víctima cau desplomada a terra, mort a l'acte, mentre que qui ha executat el tret es perd entre la multitud. La víctima és Fèlix Martínez Touriño, un antic empresari del món de l'hostaleria que ara ocupava el càrrec de director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Què s'amaga darrere un crim comès a plena llum del dia amb la ciutat sencera com a testimoni? Els investigadors avisen a totes les patrulles del cos de Mossos d'Esquadra per tal de buscar l'assassí a partir de la descripció física que fan els vianants que han vist l'assassinat. Comença una complexa investigació a cegues per trobar l'autor o autors d'aquest crim a sang freda i, sobretot, per saber quins són els motius que els han dut a cometre una execució d'aquest tipus.

"Crims", una sèrie de "true crime"

"Crims", la sèrie de "true crime" de TV3, creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

Carles Porta torna a presentar els casos des de l'estudi de ràdio amb una petita introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanyarà tot el capítol, amb el seu to i estil que atrapen i connecten amb l'espectador.

A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina, hi ha "protagonistes" -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè ho van viure o bé perquè ho van investigar.

"Crims" neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica crims reals a Catalunya de manera novel·lada.

Equip

Direcció i presentació: Carles Porta

Direcció executiva: Laura Tremoleda

Producció executiva Goroka / True Crime: Guille Cascante / Óscar Rodríguez

Producció executiva TV3: Cristian Trepat / Mario Daza

Realització: Santi Baró

Direcció de producció: Gemma Felius

Cap de producció: Xesc Estapé

Guió: Laia Foguet

Muntatge: Xavi Bergés / Nahuel Rebollar (Ammac)

Direcció de fotografia: Ssoí Ramon / Francesc Roig

tv3.cat/crims

twitter.com/crims_oficial

instagram.com/crims_oficial

Anar al contingut