David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"
David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

La relació entre el col·lectiu LGTBIQ+ i els partits de dretes, a "Ja m'entens" 

Dimarts 2 de maig, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens" de David Àvila parlarà de la complicada relació que s'estableix habitualment entre aquest col·lectiu i els partits més conservadors

El podcast de temàtica LGTBIQ+ comptarà amb el periodista Nacho Esteban que ha publicat el llibre "Por rojos y maricones" de l'editorial Egales, i amb l'equip de "Tuelf Points", Laura Daza i Xavi Duch, per posar el focus en les relacions entre el col·lectiu LGTBIQ+ i els partits de dretes, que, històricament, mai han estat fàcils. 

L'expert en història LGTBIQ+, Leopold Estapé parlarà d'algunes de les figures polítiques que han mostrat la seva diversitat sexoafectiva i de gènere. I, pocs dies abans de celebrar-se el Festival d'Eurovisió, Àvila conversarà amb l'equip de "Tuelf Points", l'actriu Laura Daza i l'actor Xavi Duch, un musical on totes les cançons que hi apareixen són d'aquest mític programa de televisió. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+, que vol reflectir la diversitat de gènere i sexoafectiva, dirigit pel periodista David Àvila, i que enguany estrena la tercera temporada. Aquest espai es pot escoltar per l'app i web de Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut