David Guzman.
David Guzman.
DISSABTE, A LES 23.00

La poesia musicada d'Enric Casasses, a "Ciutat Maragda"

Dissabte, 16 de març, a les 23.00, el programa "Ciutat Maragda", amb David Guzman, aborda el cicle poèticomusical "El nus la flor" amb el seu autor, Enric Casasses, i amb els músics que n'han fet l'adaptació musical, Daniel Ariño i Maria Mauri.  

Demà, a les 23.00, el programa de literatura de Catalunya Ràdio "Ciutat Maragda", amb David Guzman, parlarà de l'experiència poèticomusical "El nus la flor" (Poncianes Edicions, 2018) amb el seu autor, el poeta Enric Casasses; amb Daniel Ariño i Maria Mauri, els músics que van impulsar el projecte l'any 2015, i amb l'escriptora i periodista Anna Ballbona i l'escriptor Borja Bagunyà.

"El nus la flor" és un cicle poèticomusical que ha acabat esdevenint un llibre-CD que conté 200 poemes inèdits que Enric Casasses va anar escrivint al llarg de tres anys, acompanyats de dibuixos i editat en color en un format eclèctic. El llibre és un mosaic que incorpora opinions vitals i literàries, aforismes, petites narracions, dubtes metafísics, preguntes filosòfiques, crítica, etc., que confegeixen un moment vital de Casasses.

L'espectacle és el resultat de 43 poemes seleccionats i convertits en peces musicals, 21 d'elles cantades per Mauri i 22 dites per Casasses, totes acompanyades de les composicions d'Ariño al piano. El cicle es va estrenar el 2016 a Pianos Puig i des d'aleshores el trio format per Casasses, Ariño i Mauri ha actuat a Barcelona Poesia, el festival Poesia i + o la Sala Tarafa de Granollers, entre d'altres.

El programa "Ciutat Maragda" s'emet els dissabtes, de 23.00 a 00.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/ciutatmaragda

twitter/ciutatmaragda

spotify/ciutatmaragda

 

Anar al contingut