Sofia Janer i la Rosa Valls
Sofia Janer i la Rosa Valls
Demà, a les 22.05

La "influencer" Sofia Janer i la Rosa Valls, una iaia de Sils, protagonitzen un nou capítol de "Canvi de xip"

El dimecres 28 de juliol, a les 22.05, TV3 estrena el quart capítol de "Canvi de xip", en què la "influencer" d'èxit Sofia Janer ensenyarà a la Rosa, una de les cuineres de Sils, a fer anar un telèfon mòbil que li facilitarà molts aspectes de la vida.

La Rosa és una de les mítiques "iaies de Sils", una associació que vetlla per la conservació de la cuina tradicional. És una dona de conviccions fermes: està convençuda que d'un mòbil ella no n'ha de fer res.

La Sofia, cuinera i "influencer" gastronòmica, arriba amb els ànims de convèncer-la i aconseguir un repte: que la Rosa aprengui a fer anar un nou telèfon mòbil que li faciliti la vida, per poder estar més en contacte amb la família.

No serà senzill, però, amb el pretext de la cuina, aprendran a fer servir el nou aparell, a seguir receptes per internet, o oferir consells a la família i amics. A més a més, la Sofia es reservarà una sorpresa final ben emocionant.

"Canvi de xip" és el nou programa de TV3 que s'ha proposat introduir les generacions més grans al món de la tecnologia.

"Canvi de xip" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Gestmusic i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, adaptada del format "Onliners & Old Timers" que arriba a TV3 després d'haver-se emès amb èxit al Regne Unit i a Finlàndia.

 

tv3.cat/
tv3/canvi-de-xip/

instagram.com/canvidexiptv3/ 
twitter.com/CanvideXipTV3

Anar al contingut