Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement"

La coronació del rei Carles III del Regne Unit i com buscar feina amb èxit, a "El suplement" 

Aquest dissabte, 6 de maig, "El suplement" farà el seguiment de l'acte de coronació del rei Carles III del Regne Unit amb experts en la monarquia britànica. I diumenge, 7 de maig, posarà el focus en les dificultats per trobar feina, amb el testimoni de persones que en busquen de manera activa sense gaire èxit  

A "El suplement de dissabte, Roger Escapa farà el seguiment de l'acte de coronació de Carles III, a partir de les 9.00, amb John Carlin, periodista i escriptor; Ana Polo Alonso, politòloga i autora de "La reina", la primera gran biografia en castellà d'Elizabeth II; Eva Ontiveros, periodista resident a Londres i treballadora de la BBC durant 30 anys; Coia Ballesté, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al Regne Unit; i Quim Olivares, enviat especial de Catalunya Ràdio a Londres.   
 
I diumenge Roger Escapa conversa amb tres persones de diferents edats i diferents sectors que fa mesos que busquen feina i no en troben Quins procediments han de seguir? Quins requisits demanen les empreses? Quins perfils busquen? Loles Martínez, directora de Treball de Barcelona Activa, ajudarà a donar resposta a tots els dubtes.  
 
A més, hi haurà un consultori sobre la son amb la doctora Carla Estivill per saber per què no dormim bé i què podem fer per dormir millor.  
 
"El suplement, que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 
 
 
 
 
 
Anar al contingut