Àlex Gorina
Àlex Gorina, realitzador de "La finestra indiscreta"
DIVENDRES, A LES 00.05

Joseph Kosinski, director de "Top Gun Maverick", a "La finestra indiscreta"

Demà divendres, 27 de maig, a partir de les 00.05, el director de "Top Gun Maverick", Joseph Kosinski, passarà per l'espai de cinema de Catalunya Ràdio, dirigit i realitzat per Àlex Gorina. "La finestra indiscreta" també inclourà tota l'actualitat relacionada amb el Festival de Canes, on l'enviat del programa, Alfons Gorina, entrevista el director Albert Serra, que presenta a la secció oficial del certamen la pel·lícula "Turment sur les îles".

La pel·lícula "Top Gun Maverick", la segona part del mític film protagonitzat per Tom Cruise, és la gran estrena del cap de setmana. "La finestra indiscreta" va poder parlar amb el seu director, Joseph Kosinski, la setmana passada i emetrà les seves paraules en l'edició d'aquest divendres. 

Serà el segon programa des de Canes. Alfons Gorina entrevista el director de "Turment sur les îles", el banyolí Albert Serra, que forma part de la secció oficial del festival. L'espai d'Àlex i Alfons Gorina, Oriol Fidalgo i Sílvia Andrés també analitzarà el que ha donat de si aquesta setmana el certamen, amb les visites més destacades. I començaran a fer les apostes dels favorits de l'edició d'aquest any. 

La tertúlia comptarà amb Fausto Fernández; Alba Laguna, en la seva secció, parlarà de la relació del cinema amb les bruixes; i el programa també recordarà el centenari del naixement de Sir Christopher Lee. 

 

Anar al contingut