Josep Huguet, aquest dijous, al programa "Problemes domèstics" de Catalunya Ràdio

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, serà aquest dijous al programa "Problemes domèstics", amb Manel Fuentes, per valorar les propostes per sortir de la crisi de Rodríguez Zapatero, entre altres qüestions

El programa "Problemes domèstics" de Catalunya Ràdio conversarà aquest dijous, 14 de maig, amb el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet. L'entrevista començarà cap a un quart de dotze del matí.
Huguet conversarà amb Manel Fuentes sobre temes de l'actualitat política catalana i espanyola, i pararà especial atenció a les propostes per sortir de la crisi adreçades als sectors empresarial, dels autònoms i al sector del automòbil llançades pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, durant el Debat de Política General. El conseller també valorarà la situació del sector turístic a Catalunya, així com la idoneïtat i els terminis d'aplicació del Pla Bolonya en l'àmbit universitari, entre altres qüestions.
"Problemes domèstics", amb Manel Fuentes, s'emet de dilluns a divendres, de les onze del matí a la una del migdia.
Anar al contingut