La periodista de 3Cat, Isabel Galí

Isabel Galí, nova corresponsal de 3Cat a París

A partir de la nova temporada, la periodista serà la nova cara de TV3 i Catalunya Ràdio a París. Agafarà el relleu de David Melgarejo, actual delegat de 3Cat a Madrid.

La periodista Isabel Galí serà la nova corresponsal de 3Cat a París com a resultat del procés de selecció intern per accedir a aquesta plaça. Amb l'inici de la nova temporada, la periodista de la secció d'Internacional de TV3 passarà a assumir la màxima responsabilitat a la delegació conjunta de TV3 i Catalunya Ràdio a la capital francesa

Isabel Galí (Barcelona, 1973) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Relacions Internacionals, Cooperació i Dret Comunitari per la Universitat de Barcelona.  

Redactora dels Serveis Informatius de TV3 des del 1998, la seva trajectòria arrenca a la redacció dels telenotícies. Als Serveis Informatius també ha estat membre ENG i ha assumit algunes de les corresponsalies més conflictives, com la del Pròxim Orient, del 2004 al 2006, i la d'Amèrica Llatina, al 2012. Els últims anys, ha estat redactora d'informació internacional a TV3 i ha realitzat tasques de coordinació i cap de secció puntualment. A més, també és professora associada de periodisme a les universitats Pompeu Fabra i Ramón Llull de Barcelona.  

 

Anar al contingut