iCat busca prescriptor jove cultural entre la comunitat d'Escena 25

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitzen una acció participativa conjunta entre iCat i Escena 25. L'emissora cultural i musical de Catalunya Ràdio busca un prescriptor cultural de 18 a 25 anys entre la comunitat d'Escena 25 per a la temporada 2018-2019, que comença al setembre.

Segons aquest acord i en relació amb la missió que comparteixen els mitjans de la CCMA i l'ICEC de promoure i fomentar la cultura, organitzen conjuntament l'acció "Prescriptor cultural a iCat". Aquesta iniciativa consisteix en un crida participativa per seleccionar un/a jove prescriptor/a de la cultura per fer una col·laboració setmanal a iCat durant la temporada 2018-2019.

Aquest col·laborador serà el protagonista d'un espai setmanal al programa despertador d'iCat "Els experts", que s'emet de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00. L'objectiu és que en aquest magazín, dirigit i presentat per Albert Miralles i Roger Seró, la persona escollida presenti propostes musicals i culturals que també inclouran els espectacles i concerts oferts pel programa Escena 25, que promou l'accés dels joves a la cultura.

La convocatòria és oberta a totes les persones de 18 a 25 anys registrades a Escena 25. D'entre tots els participants, el jurat, format per representants de l'ICEC i la CCMA, seleccionarà el guanyador en base a criteris d'expressió oral i creativitat. Després del període de recepció del material dels participants, que es tancarà el 15 de juliol, l'ICEC i la CCMA faran públic el guanyador el divendres 20 de juliol. Les bases per participar-hi es poden consultar a Escena 25.

L'acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, a través de la col·laboració amb institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació. Amb aquesta acció, iCat mostra el seu compromís amb la difusió i promoció del sector cultural i musical de Catalunya, col·laborant en la difusió del programa social Escena 25 de l'ICEC, ideat per crear hàbits culturals i afavorir l'accés als joves a espectacles i concerts amb col·laboració dels teatres i sales de concert de Catalunya.

 

ccma.cat

iCat.cat

 

Sant Joan Despí, 4 de juliol del 2018

 

Anar al contingut