Paula Molés dirigeix i presenta "Un restaurant caníbal a Berlín"

Fites del disseny i la gastronomia, a "Un restaurant caníbal a Berlín" 

Aquest diumenge, 30 d'abril, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, visitarà els restaurants Il Giardinetto  i Flash Flash, fites del disseny i la gastronomia a Barcelona

Els restaurants Flash Flash i Il Giardinetto, a Barcelona, són diametralment oposats, però tenen en comú que tots dos són fites del disseny i l'arquitectura. "Un restaurant caníbal a Berlín" els visita amb Òscar Guayabero, dissenyador de capçalera del programa, per descobrir la seva història i com és d'important l'interiorisme en l'experiència gastronòmica. Darrere de tots dos hi ha la figura del mític fotògraf Leopoldo Pomés, estan al mateix carrer i són obra dels mateixos arquitectes, Alfonso Milá i Federico Correa, que van dissenyar els projectes fa més de 50 anys. 
 
Amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, s'analitzarà l'impacte de la sequera en el món de l'agricultura. Com pot afectar la falta d'aigua els conreus? Quines solucions hi ha? Com afectarà la sequera en el preu dels aliments? 
 
També visitarà el restaurant caníbal l'armadora de la Barceloneta Cristina Caparrós, que reflexiona sobre la falta de relleu generacional en el món de la pesca. I Paula Molés parlarà amb una cuinera domèstica, que explicarà els plats que prepara per dinar a casa seva. 
 
A més, hi haurà el repàs de l'actualitat de la setmana, el so d'en Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat del restaurant Carbó de Begur, al Baix Empordà. 
 
 
 
Anar al contingut