Fernández Toxo considera que Zapatero ha descuidat els més desafavorits en les mesures proposades

El secretari general de Comissions Obreres, Ignacio Fernández Toxo, declara a "El matí de Catalunya Ràdio" que el president del govern espanyol s'ha descuidat d'anunciar mesures per als aturats que ja no reben la prestació per desocupació

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", el secretari general de Comissions Obreres, Ignacio Fernández Toxo, creu que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha descuidat d'incloure en les mesures que ha presentat en el Debat de Política General els aturats que ja no reben la prestació per desocupació. Segons ha manifestat, "no es fan passos en una direcció que em sembla imprescindible, que és la de cobrir les necessitats de les persones que en aquests moments no reben cap prestació perquè les han esgotat o perquè no han generat cotitzacions suficients per accedir-hi, amb els riscos d'exclusió social que això comporta".
Toxo presentarà aquest matí juntament amb el secretari general de la UGT, Cándido Ménez, la primera euromanifestació. Es farà demà simultàniament en diverses ciutats europees, com ara Madrid, per demanar als governs una actuació ferma per superar la crisi.
Anar al contingut