Experiència iCat al festival Dart i al Barcelona Gallery Weekend

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir invitacions per a dues persones per assistir al festival Dart de cinema documental sobre art contemporani, del 29 de novembre al 2 de desembre, i per fer una ruta guiada per les galeries d'art del Barcelona Gallery Weekend, el dissabte 1 de desembre. 

iCat ofereix l'oportunitat de fer una ruta guiada per tres espais d'art del Barcelona Galley Weekend –la Galeria Joan Prats, l'Estrany-de la Mota i l'espai Àngels Barcelona-, on es podran comentar les mostres amb els mateixos galeristes, el dissabte 1 de desembre, a les 12.00. La ruta finalitzarà amb una consumició a la fàbrica Moritz. 

A més, l'Experiència Icat també consta de dos abonaments per al Festival de Cinema Documental sobre Art Contemporani Darts, que se celebrarà entre el 29 de novembre i el 2 de desembre en diferents espais de Barcelona. 

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, des de la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

Anar al contingut