Divendres, a les 22.05

"Eufòria" celebra el dia de les dones amb una gala molt especial

Aquest divendres, a les 22.05, es viurà una nova gala d'"Eufòria", la segona de la temporada que coincideix, a més, amb el 8M, el dia de les dones. El programa s'ha volgut sumar a aquest dia amb una gala especial plena de sorpreses

Només temes de dones al repertori que interpretaran els concursants d'"Eufòria" i només ballarines sobre l'escenari. Aquest és el gest que ha fet el programa per sumar-se al dia de les dones en una segona gala que també es preveu d'infart i plena de sorpreses. 

Els 14 concursants del programa interpretaran temes de dones que han trencat esquemes com Madonna o Cher. S'escoltaran sobre l'escenari cançons tan icòniques com "Rich girl" de Gwen Stefani, "Vinc d'un poble" de Judith Nederman o la conegudíssima "Paraules, paraules" en versió de la Núria Feliu. La segona gala d'"Eufòria" promet reivindicació i també el millor show. Es podrà gaudir de la posada en escena del tema "Padam, padam" de Kylie Minogue o de l'èxit "No se ve" de la cantant Emilia. 

El nou jurat, format per Alfred Garcia, Carol Rovira i Albert Sala ho tindrà complicat aquest divendres per decidir a qui envia a la zona de perill. Uns concursants que hauran d'anar en compte amb les segones veus després del toc d'atenció que els hi van donar Jordi Cubino i Clara Luna des del VAR musical durant la primera gala. 

Com sempre el públic tindrà l'última paraula i haurà de decidir al final del programa quin concursant continua una setmana més i qui ha de dir adeu a "Eufòria". 

Anar al contingut