Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
DISSABTE I DIUMENGE

Especial del "Revolució 4.0" amb una cinquantena d'emprenedores del sector tecnològic 

Aquest dissabte, 11 de març, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín, conversarà amb l'arqueòleg Eudald Carbonell, que presenta un nou llibre on explica que la humanitat va cap al col·lapse. I diumenge, 12 de març, també en format en línia, el "Revolució 4.0" farà un especial des de l'antiga fàbrica Damm, per celebrar el Dia Internacional de la Dona, amb una cinquantena de dones directives i emprenedores del sector tecnològic. 

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, tindrà de convidat l'arqueòleg Eudald Carbonell, que presenta nou llibre "El futur de la humanitat". Carbonell explica per què pensa que la humanitat va pel camí del col·lapse i per què cal prendre una consciència crítica d'espècie si es vol evitar l'extinció. Carbonell reivindica el progrés però pensat com a motor del benestar, i creu que la propera fusió de la intel·ligència artificial i la natural contribuirà a millorar l'evolució humana. 
 
També conversarà amb Andreu Francisco del ciberatac que va patir fa uns dies l'Hospital Clínic. De la mà de Fabian Mohedano, parlarà amb tres noies, que són estudiants de formació professional, dedicades a la fabricació mecànica, uns estudis tradicionalment amb forta presència masculina. I amb Àfrica Cardona parlarà d'una proposa per tal que els alumnes treballin i posin en comú propostes emprenedores que els ajudin a escollir el seu futur. 
 
I diumenge, des de l'antiga fàbrica Damm, es farà un programa especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona amb gairebé cinquanta dones directives i emprenedores TIC per parlar de lideratge femení i de què manca encara perquè les dones aconsegueixin la igualtat en el món laboral i professional. El programa comptarà amb la participació de Sam Judez, directora general de DDB Espanya, l'actriu i emprenedora a les xarxes Cristina Brondo, la mentora i divulgadora digital Àurea Rodríguez, l'empresària Núria Betriu, o l'advocada Magda Oranich, entre altres. 
 

catradio.cat/revolucio4
twitter/revolucio4
facebook/revolucio4 

 
 
Anar al contingut