Enchanting ha mort per causes que es desconeixen a l'edat de 26 anys
Enchanting va ser la primera dona del segell discogràfic de Gucci Mane, 1017 Records

Mor als 26 anys Enchanting, la primera rapera del segell discogràfic 1017 Records

L'artista nascuda a Texas va saltar a la fama l'any 2020 de la mà de Gucci Mane, propietari i fundador de la discogràfica

La rapera estatunidenca Channing Nicole Larry, coneguda artísticament amb el nom d'Enchanting, ha mort a l'edat de 26 anys per causes que encara es desconeixen.

La notícia l'ha fet pública a través de les xarxes socials el seu cercle més proper, com la germana, alguns amics o el que havia estat el seu productor, Gucci Mane:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017)


"És molt trist haver de dir EPD a una jove tan meravellosa, una veritable estrella. Et trobarem a faltar, Chant". Aquestes han estat les paraules del fundador i propietari del famós segell discogràfic 1017 Records, amb qui també havia fet alguna col·laboració.

La seva parella, el raper Lil CJ Kasino, també ha confirmat la mort a través de les xarxes socials.

L'artista estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives, i tot i que no s'han revelat les causes de la mort, el que sí que s'ha sabut és que la família va decidir retirar-li el suport vital que la mantenia amb vida.

Enchanting va ser la primera dona del segell discogràfic de Gucci Mane, 1017 Records, i es va fer un nom en la indústria musical l'any 2020. Tot i això, dos anys després, el 2022, va trencar relacions amb el segell. Va ser aleshores quan va començar la carrera en solitari.

"Love shit" i "Keep It playa" són les cançons que la van fer més famosa.

ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsica
Anar al contingut