Peñarroya és un entrenador amb experiència provada a l'ACB
Peñarroya és un entrenador amb experiència provada a l'ACB
bàsquet

El fitxatge de Joan Peñarroya per al Barça, només pendent de signatura

El tècnic de Terrassa complirà el seu somni de seure a la banqueta local del Palau

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de bàsquet està a punt de tancar el fitxatge de Joan Peñarroya com a nou tècnic per a la temporada vinent. Només falta la signatura del contracte perquè el relleu de Roger Grimau sigui oficial. Mitjans com el Marca apunten que podria firmar per a dues temporades.

Després de descartar el retorn de Xavi Pascual, l'opció del terrassenc de 55 anys era ben vista pel responsable de la secció de bàsquet Josep Cubells. El directiu ja hauria contactat amb Peñarroya quan la figura de Grimau va estar molt qüestionada en el tombant d'any.

Peñarroya és un entrenador amb experiència provada a l'ACB. Va entrenar 8 temporades al MoraBanc Andorra, una a Manresa i dues al San Pablo de Burgos, amb qui va quedar campió de la Champions League en dues edicions consecutives. L'últim projecte del vallesà va ser al Baskonia, d'on va ser rellevat del càrrec la tardor passada. Abans havia viscut el mateix final a València.

Pel que fa a l'estil, el joc que Peñarroya busca en els seus equips és dinàmic i vistós, amb altes puntuacions. A partir de l'estiu complirà el seu somni de seure a la banqueta local del Palau.

Anar al contingut