Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Entrevista a la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 20 de desembre, a partir de les 8.10, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevista a la consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi. L'entrevista serà unes hores abans de la trobada de Torra amb el president espanyol, Pedro Sánchez, a les sis de la tarda al Palau de Pedralbes.

A partir de les 8:45, a "El matí de Catalunya Ràdio" es farà tertúlia amb Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Laia Bonet, professora de Dret Administratiu de la UPF; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés, i José Manuel García-Margallo, exministre.

A partir de les 10.00, el tema del dia del programa serà "Les mascotes com a regals". En parlarà Enric Solé, encarregat de la Lliga per la Protecció d'Animals i Plantes de Barcelona, i una unitat mòbil es desplaçarà fins a la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell per parlar amb Clàudia Matheja, responsable del refugi, i Margarita Sala, voluntària.

A partir de les 10.30, "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo, que tractarà els drets i els deures dels consumidors.

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà l'entrevista a l'actor Lluís Homar, que interpreta l'obra "La neta del senyor Linh" a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de Barcelona, fins al 30 de desembre.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut