Enric Calpena, escollit president del Consell Assessor de Continguts i Programació de la corporació

Marta Continente, gerent d'Innovació i Transició Digital de l'Ajuntament de Barcelona, serà la vicepresidenta 

Els setze membres del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la CCMA, designats pel Parlament al novembre, han escollit el periodista Enric Calpena com a president d'aquest òrgan i Marta Continente, gerent d'Innovació i Transició Digital de l'Ajuntament de Barcelona, com a vicepresidenta.  

Els 16 membres que formen el consell són, a més de Calpena i Continente, Margarida Arboix, Ténzul Zamora, Oriol Ribet, Marta Continente, Laia Pellejà, Francisca Maya, Roger Martínez, Imma Tubella, Jordi Grau, Marc Argemí, Jordi Robirosa, Marta Narberhaus, Michella Albarello, Manuel Barrios i Anna Escura. 

Els membres del consell els proposen les formacions polítiques entre persones de prestigi reconegut que representen la pluralitat de la societat catalana i els designa el Parlament per majoria reforçada. Els membres treballadors de 3Cat, Manuel Barrios i Anna Escura, els han proposat els comitès d'empresa i consells professionals. 

El Consell Assessor de Continguts i de Programació assisteix el Consell de Govern i la presidenta de la CCMA en la definició i l'avaluació de les polítiques i les estratègies de programació dels diversos mitjans i serveis. El seu mandat s'ha de renovar cada quatre anys.  

Anar al contingut