Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"

Els beneficis dels banys en aigua freda i com prevenir el suïcidi, a "L'ofici de viure" 

Dissabte, 6 de maig, a l'app i a la web de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" explicarà com prevenir el suïcidi, que és la primera causa de mort no natural a Catalunya, i la segona entre la gent jove. I diumenge, 7 de maig, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez parlarà dels beneficis dels banys en aigua freda, que ara s'han posat especialment de moda als països nòrdics

"L'ofici de viure" de dissabte analitza què pot fer per reduir les xifres d'intents de suïcidis, quins signes haurien d'alertar en persones que poden tenir la idea de suïcidar-se i com s'ha de tenir cura també dels supervivents, que han vist com marxava una persona que estimaven. Hi participaran el psicòleg Joan Roa, i la psiquiatra Montserrat Dolz. També es donarà veu als supervivents amb la reflexió de la presidenta de l'Associació Després del Suïcidi, Cecília Borràs. I el programa acabarà, amb l'espai de Sergi Torres.   

I, diumenge, Gaspar Hernàndez posarà el focus en un atleta holandès, Wim Hof, que té un mètode que pren l'aigua freda com un modus vivendi que aporta benestar físic i emocional. El programa ho comentarà amb el metge expert en farmacologia clínica Sergio Abanades i el terapeuta Antonio Jorge Larruy. Amb un apunt de la Gemma Fillol, experta en gestió emocional de les empreses, que practica aquest mètode.  

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a l'app i la web de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena.   

Anar al contingut