Elisabet Ventura

Elisabet Ventura assumeix la responsabilitat de l'àmbit de Servei Públic, RSC i Llibre d'Estil de 3Cat

Elisabet Ventura, fins ara cap de Comunicació i Protocol, assumeix a partir d'avui els àmbits de Servei Públic, RSC i Llibre d'Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ara 3Cat. Dins de la mateixa Direcció de l'Oficina d'Estratègia i del Consell de Govern, serà responsable de tirar endavant l'estudi d'impacte de servei públic en la societat i de vetllar pel compliment dels objectius d'aquest servei públic a través del seguiment dels indicadors que quedaran establerts al nou contracte programa entre la CCMA i el Govern de la Generalitat de Catalunya.  

Des d'aquest àmbit estratègic s'estudiarà el rellançament del Llibre d'Estil de la CCMA a través del seguiment i la revisió del recull de directrius que orienten la feina de producció i difusió de continguts a través del compliment dels valors i principis de servei públic, compromís amb el país, qualitat de continguts i transparència i eficiència en la gestió. 

El departament de Servei Públic, RSC i Llibre d'Estil inclou també la implantació i el seguiment del Pla de Diversitat i també de les polítiques d'igualtat, tant en l'àmbit de l'estructura interna de l'empresa com en la vessant pública, a través dels continguts de TV3,  Catalunya Ràdio i l'entorn digital.  

Ventura també ha rebut l'encàrrec d'atendre el compromís social, ètic i d'impacte mediambiental de la CCMA a través de la Responsabilitat Social Corporativa, i de treballar en un projecte de transformació del Servei d'Atenció a l'Audiència 

Elisabet Ventura (Manresa, 1980) ha estat fins ara cap de Comunicació i Protocol de la CCMA. Des del 2013, liderava la política de comunicació corporativa, institucional i de relacions públiques com a directora de Comunicació i Relacions Institucionals de tot el grup audiovisual després de la fusió de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va treballar com a periodista esportiva i en comunicació institucional abans d'incorporar-se al Gabinet de Direcció de la CCMA, l'any 2003, on es va encarregar, entre d'altres, dels projectes de comunicació en àmbits digitals i tecnològics. Ha completat la seva formació directiva en lideratge de la transformació al Massachusetts Institute of Technology (MIT) i al programa de Comptabilitat i Finances d'IESE Business School – Universitat de Navarra, entre d'altres. L'any 2021, va rebre el premi a Millor directiva a la 50a edició de la nit de l'Esportista de Manresa.  

Anar al contingut