Ester Plana i Quim Rutllant.
Ester Plana i Quim Rutllant.
DIUMENGE, A LES 13.00

El programa "Mans" segueix el 32è Aplec Internacional des de Copenhaguen

Diumenge, 28 d'abril, a les 13.00, el programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emetrà en directe des de Copenhaguen amb motiu de la 32a edició de l'Aplec Internacional, que organitza Adifolk. 

L'equip del programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, es desplaça aquest cap de setmana a Copenhaguen amb motiu del 32è Aplec Internacional, organitzat per Adiflok (Associació per a la Difusió del Folklore) i el 48 Timer Festival, que tenen lloc a la capital danesa els dies 26, 27 i 28 d'abril, amb més de 500 actuants de 25 grups dels diferents àmbits de la cultura popular d'arreu de Catalunya.

Diumenge, a partir de les 13.00, el programa es farà en directe des de l'escenari de l'aplec i recollirà les experiències dels participants i del públic. A més, viurà les actuacions en directe de Les Anxovetes, la Principal de l'Escala i la Cobla Catalana dels Sons Essencials.

 

Dissabte, 27 d'abril, "Sarda.net" al dial digital +CatRàdio, a partir de les 19.00

"Sarda.net", el programa radiofònic de referència del món sardanista que s'emet al canal digital +CatRàdio, amb Quim Rutllan, Esther Plana i Sergi Vives, també seguirà l'aplec des de Copenhaguen i es podrà escoltar demà, 27 d'abril, a partir des les 19.00.

 

Acord entre la CCMA i Adifolk

El 4 d'abril, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Adifolk van renovar l'acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l'associació en relació amb l'Aplec Internacional, les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya i la Diada d'Adifolk a Perpinyà.

El programa "Mans" s'emet els diumenges de 13.05 a 14.00.

 

catradio.cat/mans

facebook.com/manscatradio  

twitter.com/manscatradio

 

Anar al contingut