Dimecres, a les 18.45

El partit entre Catalunya i Jamaica, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, a les 18.45, la selecció de Catalunya de futbol s'enfrontarà a la de Jamaica, a Montilivi. El partit es podrà seguir en directe per TV3 i Catalunya Ràdio.

TV3 

La selecció no jugava des del 2019. Va ser contra Veneçuela, en el mateix escenari. Gerard López ha pogut confeccionar una llista amb jugadors del Barça, l'Espanyol, el Girona i els principals clubs de la Lliga. 

L'estadi de Montilivi tornarà a obrir les portes per a un partit de la selecció. L'últim cop va ser l'any 2019. Després de tres anys d'absència, Catalunya s'enfrontarà demà a Jamaica, número 64 en el rànquing FIFA. El partit és a les 18.45 hores. TV3 n'oferirà la transmissió en directe, dins d'un programa especial conduït per Maria Fernández Vidal i amb Gerard Autet, Ruth Gumbau, Francesc Latorre i Àlex Castells. 

Gerard López ha pogut elaborar una convocatòria amb alguns dels futbolistes més destacats de la Lliga. Així, del Barça hi haurà Riqui Puig, Òscar Mingueza i Ferran Jutglà. El seleccionador també podrà comptar amb Javi Puado i Sergi Gómez, de l'Espanyol, o Arnau Martínez, del Girona. El club amb més representants és el Betis, amb quatre futbolistes (Marc Bartra, Cristian Tello, Àlex Moreno i Édgar González). També serà una bona oportunitat per veure jugadors que triomfen en lligues estrangeres, com Marc Cucurella  (Brighton), Oriol Romeu (Southampton), Gerard Deulofeu (Udinese), Sergio Gómez (Anderlecht) o Salva Ferrer (Spezia). 

Catalunya Ràdio 

Jordi Costa i Sònia Gelmà seran a Girona demà per fer un "Tot costa" especial amb motiu del partit que jugarà la selecció de Catalunya contra la de Jamaica. El programa començarà una hora abans de l'habitual, a les 18.00, per seguir tota la prèvia del partit. Ernest Macià farà la transmissió i Sergi Andreu farà les entrevistes amb el micròfon autònom. 

El "Tot costa" entrevistarà Sergio González, exseleccionador català i actual entrenador del Cadis. 

 

Anar al contingut