Laura Rosel
Laura Rosel
Dissabte, a partir de les 22.05

El "no" a la rebel·lió del tribunal de Schleswig-Holstein i l'afer Corinna, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 22.05, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. La reforma integral de la Llei de la Memòria Històrica que podria il·legalitzar la Fundació Francisco Franco i les novetats judicials amb la negativa d'extradir Carles Puigdemont per rebel·lió seran algun dels temes que s'hi tractaran.

El programa començarà analitzant la situació dels presos polítics amb l'advocat Andreu Van den Eynde. Acte seguit s'emetrà una entrevista amb el portaveu de la Fundació Francisco Franco, Jaime Alonso.

"Preguntes freqüents" parlarà de les converses de Corinna zu Sayn-Wittgenstein que han sortit a la llum aquesta setmana. Per tractar aquest tema, Rosel conversarà amb Pilar Urbano i amb Ana Romero, en directe, des de Londres. En les gravacions Corinna acusa Romero de ser un agent doble del CNI.

Laurà Rosel també entrevistarà Alexis Marí, diputat no adscrit de les Corts Valencianes. Fa un any que va abandonar Ciutadans.

El programa acabarà amb una doble actuació de Marion Harper.

A les cadires hi haurà els periodistes Ana Pardo de Vera, Alberto Lardiés (forma part de l'equip de periodistes d'El Español que ha publicat la primícia de Corinna), Vicent Partal i Laia Altarriba, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut