Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà Josep M. Argimon i el conseller Bernat Solé per analitzar la repercussió de la pandèmia en les eleccions catalanes

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà el secretari de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon, i el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, per analitzar el moment actual de la pandèmia després de la decisió dels TSJC sobre la data de les eleccions al Parlament de Catalunya

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Jordi Casabona, epidemiòleg i director del Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya.

A les 08.10, entrevista telefònica a Bernat Solé, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

A les 08.45, entrevista a Josep Maria Argimon, secretari de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, per parlar de la complexitat d'aquesta nova onada del virus i la capacitat de les UCIs per fer-hi front.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb; Sergi Sol, periodista; Manel Manchón, director d'opinió de Crónica Global i director de Letra Global, i Laura Aznar, periodista a Crític.

A les 10.30, entrevista als pilots Laia Sanz i Jaume Betriu. Parella a la vida, rivals al Dakar.

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

A les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que tindran dos convidats molt especials.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut